​Støbning af betongulv herunder nivellering af gulv

​Skal du have udført nivellering af gulv eller støbning af betongulv? Hos Herlev Total Entreprise ApS er vi specialister i betongulve til alle formål lige fra industri til private hjem. Vi holder til i Herlev, men har også kunder i blandt andet Ballerup, Lyngby og mange andre steder.

Nivellering af gulv sikrer en pæn og jævn overflade

Betongulve kan benyttes som undergulve, men de kan også benyttes som rene betongulve med en særlig overflade. Du kan for eksempel vælge at få et poleret betongulv, som er stærkt og har en høj slidstyrke. Vi har ekspertise med en bred vifte af overfladebehandlinger, som du kan vælge imellem.

Vi laver overfladebehandlinger såsom:

Vi har stor erfaring med alle former for støbning af betongulv og eventuel overfladebehandling. Dermed har vi også store kompetencer med nivellering af gulv, som næsten er den vigtigste del af en gulvstøbning.

Nivelleringen skal udføres meget præcist for at undgå, at gulvet bliver ujævnt, og det skal ske, før gulvet størkner. Det er med andre ord en kompliceret del af processen, som kræver et professionelt gulvfirma.

Få et uforpligtende tilbud på støbning af betongulv

Kontakt os gerne for at høre mere om støbning af gulv. Vi tager gerne en snak, hvorpå vi kan lave et uforpligtende tilbud for støbning af betongulv eller for nivellering af gulv. Du kan ringe til os på telefon 50 50 13 33 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail david@herlevtotal.dk.

Skriv til os

Udfyld nedenstående kontaktformular, hvis du har nogle spørgsmål eller vil høre mere. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Herlev Total Entreprise​​ ApS

Hørkær 7-9, 2730 Herlev  •  Lerholmvej 36, 2750 Ballerup  •  Telefon: 50 50 13 33  •  E-mail: david@hte.dk / david@herlevtotal.dk  •  CVR: 34613966​