✓ 15 års erfaring

✓ Kreative gulvdesigns

✓ Førende inden for fugefrie industrigulve​

Industrigulve samt støbning af gulv i høj kvalitet

​Hos Herlev Total Entreprise ApS i Ballerup tilbyder vi alt i designgulve, støbning af fundament og fugefrie industrigulve. Virksomheden har eksisteret i over 15 år, og er i dag en af de førende inden for støbning af gulv. Vi har kunder i områderne omkring Ballerup og Lyngby, men kører gerne ud til hele Sjælland.

Vi tilbyder langtidsholdbare gulve til ethvert formål, og vi er leveringsdygtige i adskillige gulvtyper. Vi kan desuden altid tilpasse vores produkter så de passer til lige præcis dit projekt inden for designgulve, støbning af gulv og fugefrie industrigulve. 

Hos os er kunden i fokus, hvorfor vi altid bestræber os på at tilgodese alle de ønsker, du end måtte have til dit drømmegulv.

Støbning af gulv i mange materialer​

Inden for designgulve arbejder vi især med støbning af gulv og fugefrie industrigulve som for eksempel:

Inden for støbning af gulv er SuperFloor en af de særligt populære industrigulve på markedet. Der er tale om en nyere teknik inden for designgulve, som er let at vedligeholde og nem at rengøre. Den polerede overflade skærmer mod blandt andet skimmel, mug og bakterier. Derved kommer der et bedre indeklima, som især er fordelagtigt hvis du har allergi, astma og luftvejsproblemer.

Hvad er prisen på støbning af gulv?

​Du er meget velkommen til at kontakte Herlev Total Entreprise ApS på telefon 50 50 13 33 eller e-mail david@hte.dk hvis du vil høre mere om vores løsninger inden for fugefrie industrigulve, eller hvis du allerede nu ønsker et uforpligtende tilbud på nye gulve. 

Prisen afhænger af opgavens omfang, samt typen af fugefri industrigulv.​

Skriv til os

Udfyld nedenstående kontaktformular, hvis du har nogle spørgsmål eller vil høre mere. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Herlev Total Entreprise​​ ApS

Hørkær 7-9, 2730 Herlev  •  Lerholmvej 36, 2750 Ballerup  •  Telefon: 50 50 13 33  •  E-mail: david@hte.dk / david@herlevtotal.dk  •  CVR: 34613966​