Om os​

​Herlev Total Enterprise blev grundlagt i 2003 af david fredrichsen, og er i dag en af de førende danske producenter af fugefrie industrigulve samt superfloor.

Firmaet er beliggende i Herlev som er knudepunkt i København.

Kvalitet er den røde tråd i HTE´s produktprogram. Vore gulve er produceret i solide materialer, uanset hvilken udførelse De vælger.

Fleksibilitet er vores andet slagord. og vi er således fleksible hvad angår Deres ønsker. Har De en forespørgsel på en speciel udførelse, vil vi meget gerne kigge på mulighederne vi er specialister når det gælder specieludførelser, tilretninger og andre lignende opgaver. 

Innovation er bestemt ikke et fremmedord for os, men derimod vores hverdag. Vi beskæftiger os løbende med udvikling og tilpasning af nye ideer til markedets krav. Vi er leveringsdygtige i adskillige typer gulve, og kan således tilpasse vores produkter til mange forskelligartede projekter. Der foregår hos HTE en intens indsats for at tilgodese de mange ønsker vi dagligt præsenteres for.

​Filosofien bag HTE`s gulve er nytænkning. Vi bestræber os i høj grad på at være markedsførende hvad angår design og fleksibilitet. Vores designere har gennem årene skabt en serie af produkter, som alle vil kunne genkende som en ægte HTE gulv.

Søg ikke videre. Vi er overbeviste om at De blandt alle vore mange produkter vil kunne finde et gulv, som netop passer til Deres ønske.

Med venlig hilsen

David friedrichsen​

Skriv til os

Udfyld nedenstående kontaktformular, hvis du har nogle spørgsmål eller vil høre mere. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Herlev Total Entreprise​​ ApS

Hørkær 7-9, 2730 Herlev  •  Lerholmvej 36, 2750 Ballerup  •  Telefon: 50 50 13 33  •  E-mail: david@hte.dk / david@herlevtotal.dk  •  CVR: 34613966​