Designgulve lægges af specialister

Vi tilbyder slidstærke designgulve til ethvert behov

Designgulve er i løbet af de senere år blevet et utroligt populært valg i alt lige fra det private hjem til institutionen og lagerhallen. Hos Herlev Total Entreprise ApS er vi blandt andet specialister inden for designgulve, og vi tilbyder de slidstærke og tidløse gulve til både private boligejere, erhvervskunder og forskellige industrivirksomheder.

Vi dækker særligt områderne omkring Herlev, Ballerup og Lyngby, men har du brug for vores hjælp et andet sted i nærheden, kommer vi sikkert også gerne forbi dig.

5 gode grunde til at vælge et designgulv

Der er flere gode grunde til at vælge et designgulv, hvis du skal have lagt et nyt gulv i dit hjem eller i dine erhvervs- eller industrilokaler. Her kan blandt andet nævnes følgende:

  1. ​Du slipper for at have fuger i gulvet, der kan samle skidt og snavs
  2. ​Du får en glat overflade, der er nem at rengøre
  3. ​Du får et gulv, der ikke kræver ret meget vedligeholdelse
  4. ​Du kan vælge mellem mange forskellige farver og nuancer
  5. ​Du kan få et unikt og langtidsholdbart gulv skræddersyet til dine behov

Vælg mellem forskellige overfladebehandlinger

Vi tilbyder mange forskellige designgulve, så du har mulighed for at vælge lige netop den type gulv, der passer til dine specifikke ønsker og behov. Vi tilbyder for eksempel følgende former for overfladebehandlinger:

  • ​Epoxy
  • ​Flydemørtel
  • ​Polyurethan.

Kontakt os og få beregnet en skræddersyet pris på din gulvbelægning

Uanset om du drømmer om et moderne og råt New York-gulv, eller om du blot foretrækker et fugefrit og rengøringsvenligt gulv til din institution, så hjælper vi dig gerne med at sikre et professionelt resultat. Vi tilbyder skræddersyede priser på vores designgulve, der blandt andet varierer alt afhængigt af antallet af kvadratmeter gulv, der skal lægges samt valg af overfladebehandling.

Kunne du tænke dig at få beregnet en specifik pris på lige netop din kommende gulvbelægning, så kontakt os gerne i dag for at indhente et uforpligtende tilbud.

Skriv til os

Udfyld nedenstående kontaktformular, hvis du har nogle spørgsmål eller vil høre mere. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Herlev Total Entreprise​​ ApS

Hørkær 7-9, 2730 Herlev  •  Lerholmvej 36, 2750 Ballerup  •  Telefon: 50 50 13 33  •  E-mail: david@hte.dk / david@herlevtotal.dk  •  CVR: 34613966​